Farma Ticari Grup Direktörümüz Karin Soydan, Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su arasında yer aldı

Farma Ticari Grup Direktörümüz Karin Soydan, Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su arasında yer aldı
Nobel İlaç Farma Ticari Grup Direktörümüz Karin Soydan’ın, Fortune Türkiye ve DataExpert iş birliğiyle gerçekleştirilen Fortune Türkiye “En Etkin 50 CMO” araştırmasında Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su arasında yer aldığını gururla duyururuz.

Fortune Türkiye “En Etkin 50 CMO” araştırması, pazarlama fonksiyonunu en üst düzeyde temsil eden yöneticileri kapsıyor. Her yıl, sektör uzmanları ve akademisyenlerden oluşan Araştırma Danışma Kurulu tarafından saptanan kriterler çerçevesinde, performanslarıyla dikkat çeken Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su belirleniyor.

2021 araştırma sonuçları Fortune Türkiye Dergisi Mart 2021 sayısında açıklandı ve En Etkin 50 CMO Ödül Töreni, 23 Mart’ta CMO Summit 2021’de iş dünyasının dönüşümüne öncülük eden üst düzey yöneticilerin de katılımı ile gerçekleşecek.

“Soydan, 1993 yılında ürün müdürü olarak başlayan pazarlama deneyimini kesintisiz 28 yıldır sürdürüyor. Farma sektöründe tek kanallı ve yüz yüze hekim ziyaretine dayalı tanıtım modelinin, çoklu kanallı pazarlamaya dönüşüm sürecini yönetti. Hem lokal hem global markalarla ilgilendi. Soydan, Nobel İlaç Farma Ticari Grup Direktörü olarak yaklaşık 520 kişilik ekibi yönetiyor.”