Nobel İlaç, Inno Bio İşbirliği

Nobel İlaç, Inno Bio İşbirliği
Nobel İlaç, Malezya’lı biyoteknoloji firması Inno Bio Ventures ile, ürünlerinin Malezya ve diğer ASEAN (Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği) ülkelerinde satış ve dağıtımını yapmak ve ortak biyoteknolojik ürünler geliştirmek için mutabakat anlaşması imzaladı.

Anlaşma töreninde, Malezya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Sekreteri Dr. Mohd Azhar Bin Hj. Yahaya, Türkiye Malezya Büyükelçisi Dato Abdul Razak Abdul ve Nobel İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ulusoy da hazır bulundular.

Nobel İlaç Genel Müdürü Hakan Şahin; “stratejik bir öncelik olarak belirledikleri biyoteknoloji alanında Inno Bio ile iş birliğine önem verdiklerini belirterek bu sayede Nobel İlaç ürünlerini Güney Doğu Asya ülkelerine ulaştırma imkanını da bulacaklarını” ifade etti.

Inno Bio CEO'su Mohd Zaid Abdul Jalil; “Inno Bio ve Nobel İlaç arasında imzalanan mutabakat anlaşması ile birlikte her iki firma gelişmiş teknolojilerini birbirlerine transfer edecek ve aynı zamanda Türkiye ile Malezya arsındaki ikili ilişkilerin gelişimine katkı sağlayacaklardır” dedi.