Nobel İlaç’a “Best Managed Companies Turkey” Ödülü

Nobel İlaç’a “Best Managed Companies Turkey” Ödülü
Deloitte’un 25 yıldır yurt dışında uyguladığı ve bu sene Türkiye’de başlattığı “En İyi Yönetilen Şirketler” ödülünü alan 11 Türk şirketinden birisi olduk.

Uluslararası iş dünyasının önde gelen ödüllerinden olan “En İyi Yönetilen Şirketler” ödülü, şirketlerin uluslararası en iyi uygulamalar çerçevesinde yönetim performanslarının değerlendirilmesini temel alıyor.

Strateji, yetkinlik, adanmışlık ve finansal performans kriterlerinin ele alındığı en iyi uygulamalar; aralarında Ali Koç, Ali Sabancı, Ebru Özdemir, Emre Zorlu, Hamdi Akın, Hanzade Doğan Boyner, Lucien Arkas, Umran İnan ve Ümit Boyner gibi iş ve akademi dünyasının kıymetli temsilcilerinden oluşan bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildi. Nobel, bu ödüle layık görülen tek ilaç şirketi oldu.

26 Kasım gecesi Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törenle ödüller sahiplerini buldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hasan Ulusoy’un yanı sıra Genel Müdürümüz H. Hakan Şahin, Farma Ticari Grup Direktörümüz Karin Soydan ve Strateji Direktörümüz Esra Özarpacı Nobel İlaç’ı temsilen geceye katılanlar arasındaydı.

Best Managed Companies ödülünü Delloite Turkey CEO’su Sayın Humphry Hatton Genel Müdürümüz H. Hakan Şahin’e takdim etti.