Düzce Dağıtım Merkezi Projemize SAP’den “Gümüş” Ödül

Düzce Dağıtım Merkezi Projemize SAP’den “Gümüş” Ödül
Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP'nin yılın en başarılı kurumsal uygulamaları değerlendirdiği “SAP Quality Awards 2018” ödülleri, 25 Ekim Perşembe günü Harbiye Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

SAP, Kalite Ödülleri’nde karmaşık iş süreçlerini yazılım ve iş uygulamalarıyla sadeleştirerek etkin biçimde yöneten, uygulamada ve implementasyonda mükemmelliği yakalayan kurumları değerlendirmeye alıyor.

Biz de bu yıl Nobel olarak, Düzce Dağıtım Merkezimiz için kurduğumuz SAP-EWM (Extended Warehouse Management) sistemiyle “Business Transformation” kategorisinde “Gümüş” ödüle layık görüldük.

Bu yıl tamamlanan Düzce Dağıtım Merkezimiz için, inşaatı ile eş zamanlı olarak kurduğumuz entegre SAP-EWM sistemiyle, son derece karmaşık üretim, lojistik ve kalite operasyonlarınızın ortasına yeni depomuzu tam entegre olarak yerleştirmiş olduk.

Bu süreçlerin Nobel’in stratejik hedefleri doğrultusunda dijitalleşme yoluyla dönüştürülmesini de kapsayan projede, aralarında SAP(R/3), Tartım, İTS gibi son derece kritik sistemlerin olduğu bir dijital ekosisteme, bir de robotik depo ekleyerek, Nobel’in geleceği için yapılmış bu yatırımın başarısına katkıda bulunması hedeflendi.

Ödülü, 5000’e yakın katılımcı ile bu yıl da Türkiye’nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden biri olan “SAP Now” etkinliğinde, Nobel İlaç Bilgi Teknolojileri Direktörü Bidar Özgür Ulutaş ve BT Uygulama Geliştirme ve Süreç İyileştirme Müdürü Ergun Bağcı teslim aldı.