2017 IDC Teknoloji Ödülleri Sahiplerini Buldu: Nobel İlaç’a İki Ödül Birden

2017 IDC Teknoloji Ödülleri Sahiplerini Buldu: Nobel İlaç’a İki Ödül Birden
Bu yıl ikincisi düzenlenen IDC Akıllı Üretim Sektörü Teknoloji Ödülleri için, 16 kurumdan 18 değerli proje yarıştı.

CIO ve akademisyenlerden oluşan yaklaşık 40 kişilik jüri ekibinin oylarıyla belirlenen, 2017 yılının ödül alan projelerinde Nobel İlaç, Jupiter Global CRM-CLM Projesi ile Kurumsal Dönüşüm kategorisinde birinci olurken yine aynı proje ile Müşteri Deneyimi kategorisinde ikinci olarak iki ödül birden kazandı.

Nobel İlaç CIO’su Bidar Özgür Ulutaş projeyi şöyle açıkladı: “%100 Türk sermayeli Nobel İlaç’ın faaliyette bulunduğu 20 ülkedeki satış ve pazarlama organizasyonlarının, yaklaşık 1200 kişilik satış kadrosunun, tüm operasyonlarının yönetilmesi sağlayan bu sistemi Türkiye’deki Bilgi Teknolojileri ekibimiz ve yurt içi ve yurt dışındaki paydaşlarımızla başarı ile tamamlamaktan mutluyum ve gurur duyuyorum.

100 kişilik bir proje ekibi ve 10 ay süren yoğun bir çalışma ile hayata geçirdiğimiz projemiz global CRM/CLM sisteminin kurulması ve tüm donanımların, alt yapının yenilenmesinden oluşmaktadır.

2014 yılının ikinci yarısında başlayan ve ivmelenerek bu güne kadar süren ‘Nobel Dijitalleşme Programı’nın önemli bir parçalarından birisi olan bu proje, hem genel Satış & Pazarlama süreçlerini, hem de ilaç sektörüne özel süreçleri içeren entegre bir dijital dönüşüm örneğidir.”