13. Liderlik Zirvesi’nde “Liderlik Ödüllerinden” Birisi De Nobel İlaç’a Geldi

13. Liderlik Zirvesi’nde “Liderlik Ödüllerinden” Birisi De Nobel İlaç’a Geldi
Türkiye’nin önemli holdinglerinin başkanları, yönetim kurulu üyeleri, CEO’ları, diğer üst düzey yönetici ve otoriteleri önemli ve ilginç konular ile EDUWORKS’ün düzenlediği 14 Nisan 2016’da Steigenberger İstanbul Maslak Hotel’de gerçekleşen 13. Liderlik Zirvesi’nde buluştu. Zirve esnasında “Liderlik Onur Ödülleri” de sahiplerini buldu.

Liderlik Zirvesi’nde büyük holdinglerin kurucuları ve başkanları, Türkiye’nin ve dünyanın önemli şirketlerinin CEO’ları, üst düzey yöneticileri ve yönetim otoriteleri ile akademisyenlerden oluşan seçkin konuşmacılar, önemli ve ilginç konular, sürpriz etkinlikler yer aldı.

Liderlik Zirvesi’nde bu yıl NG Şirketler Grubu Kurucusu Nafi Güral, TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Çuhacı, Netlog Lojistik Grubu Başkan Yardımcısı Gökalp Çak, Kanal D Genel Müdürü Barış Tünay, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Kibar Holding CEO’su Dr. Tamer Saka, Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cemal Onaran, Suzuki Murahhas Üye ve Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi CEO ve Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Ulkar Holding CIO ve Nobel İlaç İcra Kurulu Üyesi Bidar Özgür Ulutaş, MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Aslan Kut gibi birçok önemli isim konuşmacı olarak yer aldılar ve daha önceki zirveler de Sakıp Sabancı, Vehbi Koç, Nejat Eczacıbaşı, Kadir Has, Ahmet Zorlu ve Süleyman Demirel gibi önemli liderlere verilen iş dünyasının en saygın ödüllerinden olan “Liderlik Ödülleri” de zirve sırasında konuşmacılara takdim edildi.