Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz ve Nobel AFF Genel Müdürümüz Selçuk Tanrıverdi’ye Kazakistan’da yılın CEO’su ödülü

Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz ve Nobel AFF Genel Müdürümüz Selçuk Tanrıverdi’ye Kazakistan’da yılın CEO’su ödülü
Nobel İlaç Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz ve Nobel AFF Genel Müdürümüz Sayın Selçuk Tanrıverdi, Kazakistan’da “Centras 500 Yılın CEO’su” unvanına layık görüldü.

Kazakistan iş dünyasında önemli bir yeri olan Centras 500 sıralamasında Yılın CEO’su; Kazakistan Ekonomistler Birliği, IDC, IFC, Grant Thornton, Ernst & Young, KPMG, PwC, McKinsey ve Qazaq Bağımsız Direktörleri gibi tanınmış kuruluşların seçkin üyelerinden oluşan Kazakistan Büyüme Forumu tarafından belirleniyor.

Sayın Selçuk Tanrıverdi'nin, Kazakistan iş dünyasında önemli bir yeri olan Centras 500 sıralamasında “Yılın CEO’su” unvanına layık görülmesinden dolayı gurur duyuyoruz.

Centras 500 Yılın CEO’su ödülünün sahibi; Kazakistan Ekonomistler Birliği, IDC, IFC, Grant Thornton, Ernst & Young, KPMG, PwC, McKinsey ve Qazaq Bağımsız Direktörleri gibi tanınmış kuruluşların seçkin üyelerinden oluşan Kazakistan Büyüme Forumu tarafından belirleniyor. 

Söz konusu prestijli ödül, CEO’ların güçlü liderlik özelliklerinin değerlendirilmesi sonucunda veriliyor.  Ödül, aynı zamanda liderlik özelliklerinin, şirketin başarılarına olan yansımasını da temsil ediyor. 

Kazakistan’da Nobel AFF ile büyümeye devam ediyoruz

Kazakistan Nobel AFF, yurt dışında gurur kaynaklarımızdan biri olmaya devam ediyor. Sağlık için Değer ilkesi ile faaliyet gösteren Nobel İlaç’ın dünya açılımındaki ilk adımı Ulkar Holding bünyesinde Kazakistan’da gerçekleşmiş ve 2002 yılında kurulan Nobel AFF, ülkedeki yabancı sermayeli ilk üretim tesisi olmuştu. 

GMP sertifikasını Kazakistan’da alan ilk şirket olan Nobel AFF, ihracattaki başarısı ve vergi sıralamasındaki konumu ile dikkat çekiyor. Nobel AFF Kazakistan ilaç sanayiinde inovasyon ve ilerlemeye öncülük ediyor.

Nobel AFF, 500’e yakın çalışanı, yıllık 750 milyon tablet, 250 milyon kapsül, 20 milyon şurup ve süspansiyon, 10 milyon krem ve pomat üretim kapasitesi ile faaliyetlerine devam ediyor. Yerel pazarda yaklaşık 300 çeşit ürünü bulunan Nobel AFF; Kırgızistan, Özbekistan, Rusya ve Belarus’a da ürünlerini ihraç ediyor. Nobel AFF, yüksek standartlarda yaptığı üretim ile Kazakistan ilaç sanayisine ve ihracatlarıyla Kazakistan ekonomisine katkısını yükseltmeyi sürdürüyor.

Nobel AFF’deki ilham verici ve başarılı liderliğini “Yılın CEO’su” ödülü ile taçlandıran Sayın Selçuk Tanrıverdi’yi tebrik ediyor, Nobel Ailesi olarak başarıları ile gurur duyuyoruz.